Partners

Krachten bundelen, kennis delen & samenwerken.

Krachten bundelen, kennis delen & samenwerken.

Immolease financiert de groei van ondernemingen in België in de vorm van een bedrijfspand. Immolease helpt ondernemingen die moeilijk aan een financiering geraken of die hun droompand via een alternatieve weg willen laten financieren. Dankzij een financiering in de vorm van huurkoop of sale and lease back word je eigenaar van je bedrijfspand zonder de rompslomp van de bank en via een eenvoudig stappenplan.


We bundelen onze krachten en werken samen met andere sterke spelers op de markt zoals YesCars en My-Trucks om onze klanten financieel te blijven ondersteunen in hun groeiverhaal dankzij huurkoop.

Immo lease panden

My-Trucks

My-Trucks is dé referentie wanneer het gaat om financiële oplossingen voor starters en groeiende bedrijven in de transport- en bouwsector. We bundelen onze krachten en werken samen met andere sterke spelers op de markt zoals YesCars en Immolease om onze klanten financieel te blijven ondersteunen in hun groeiverhaal dankzij huurkoop.

Ontdek My-Trucks

 

Yes Cars

YesCars

Gelijkaardig aan My-Trucks, financiert YesCars de personenwagen van je dromen. Yescars helpt ondernemingen die moeilijk aan een financiering geraken of die hun droomwagen via een alternatieve weg willen laten financieren. Dankzij de kredietcheck weet je meteen of je in aanmerking komt voor een financiering van een personenwagen op onze parking.

Ontdek YesCars