Je eigen pand vanaf de eerste dag!

Voorschot, maandelijkse aflossing, restwaarde... That's it!

Je eigen pand in huurkoop

1. Jouw financiering start bij het voorschot.
2. Je betaalt het pand maandelijks af.
3. Je betaalt "restwaarde" en wordt 100% eigenaar van het pand.

Wat is huurkoop?

“Huurkoop voor ondernemers” is een vorm van kopen op afbetaling. Je hebt je oog laten vallen op een pand en vindt via de klassieke kanalen niet de middelen of de gewenste oplossing om tot aankoop over te gaan. In dat geval is “huurkoop voor ondernemers” een optie voor jou. Je betaalt een voorschot bij de notaris. Immolease stort de rest (met inbegrip van de notariskosten). Je krijgt het pand ter beschikking, waarvoor Immolease jou een vaste, maandelijkse bezettingsvergoeding aanrekent. Aan het einde van de termijn betaal je de contractueel overeengekomen restwaarde en word je 100% eigenaar van je pand.
Bij “huurkoop voor ondernemers” word je vanaf dag 1 “economisch” eigenaar van het pand. Dit wil zeggen dat bij aanvang van de termijn de baten en de lasten van het pand voor jou zijn. Na betaling van de restwaarde word je juridisch eigenaar van het pand.

Hoe gaat huurkoop voor ondernemers in zijn werk?

1. Jouw financiering “huurkoop voor ondernemers” start bij het voorschot. Wij vragen je 20 à 25% van de aankoopprijs van het pand te storten bij onze notaris. Heb je niet voldoende eigen middelen beschikbaar? Maar ben je reeds eigenaar van een pand en/of voertuig? Contacteer ons dan om de mogelijkheden hieromtrent te bespreken.
2. Na het voorschot betaal je een vaste, maandelijkse vergoeding die in functie van een aantal parameters (aankoopprijs, voorschot, termijn en restwaarde) bepaald wordt. Wat de huurtermijn betreft, bieden wij jou diverse mogelijkheden aan.
3. Na een succesvol traject van maandelijkse aflossingen rest enkel nog de aankoopoptie om juridisch eigenaar te worden van het pand. Op dat moment krijg je de optie om het pand aan of af te kopen aan restwaarde. Hoeveel die restwaarde bedraagt, bepalen we vooraf samen met jou. Vanaf dan ben je 100% eigenaar van je pand. Proficiat!

Voordelen van huurkoop voor ondernemers

•    Bij Immolease komen we snel tot een akkoord
•    Je krijgt persoonlijk advies, begeleiding en opvolging
•    De maandelijkse bezettingsvergoeding is een (gedeeltelijk) aftrekbare kost
•    Je kan vertrouwen op vaste bedragen, niet onderhevig aan indexaties
•    Je krijgt een grote flexibiliteit in het bepalen van de diverse parameters
•    We bieden jou een overdraagbare aankoopoptie
•    Bij Immolease kies je voor een rentevrije oplossing
•    Je kan rekenen op een notariële tussenkomst in elk dossier

Onze klant A.B. uit Leopoldsburg
“Immolease is toegankelijk, bereikbaar en handelt dossiers snel af als dat nodig is. Binnen de drie weken was onze deal rond en konden wij met onze renovatiewerken van start gaan.”

Neem contact op en word eigenaar.