Interesse in een drijvende villa?

Wonen op water: het is een droom van vele mensen. Koen Olthuis, een Nederlandse architect heeft dit letterlijk genomen en een drijvende villa uitgevonden.

Ontspannen dobberen op het water, binnenkort kunt u elke dag genieten van dit gevoel. Koen Olthuis, de pionier in het ontwerpen van drijvende huizen, stelt binnenkort zijn villa voor. Het is een luxueuze villa dat niet op een stuk grond, maar wel op het water gebouwd wordt. Het woonjacht stuwt zich voort door elektrisch aangedreven schroeven.

'Next Generation Floating House'

De villa heeft een totale oppervlakte van 400m². U heeft er alles: slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer. Daarnaast is het woonjacht milieuvriendelijk: er wordt elektriciteit voorzien door middel van zonne-energie.

Onder het woonjacht kunt u door middel van een hydraulische pomp 4 poten uitschuiven. Als u deze volledig laat zaken tot op de bodem, krijgt het woonjacht meer stabiliteit. Dat is handig wanneer het hevig waait of tijdens een storm. Als u de villa volledig boven water tilt, is het zelfs bestendig tegen de hevigste orkaan.

Het is nog even wachten voor het eerste exemplaar écht op het water gaat. En de richtprijs? Die is ook nog niet bekend.

Immolease heeft dergelijke projecten nog niet helpen financieren, maar als u op zoek bent naar een woning, kantoorruimte of magazijn, kunnen wij u wel helpen. Wij helpen zelfstandigen met de financiering van hun projecten. We zoeken een gepaste oplossing voor elke klant. Neem contact met ons op en wij financieren uw project: 09 277 44 74 of info@immolease.be.

Bron: Hebbes.