Tony

Onze klant Tony is één van de eerste klanten van Immolease. Hij least een appartement in Lier en vertelt waarom hij voor Immolease koos.

Hoe heeft u Immolease leren kennen?
“Ik ken de adviseur Eric via My-Trucks, de firma waarmee hij bedrijfsvoertuigen aanbiedt via leasing. Ik heb daar een bestelwagen kunnen leasen, wat mij bij een andere bank niet lukte omdat ik ooit een bedrijf in faling had. Toen ik hoorde van de oprichting van Immolease, heb ik niet getwijfeld.”

Waarom heeft u voor ons gekozen?
“Omdat jullie mij in de mogelijkheid stellen mijn ambities waar te maken. Ik kende jullie al via My-Trucks en de voordelen van met jullie te werken is het persoonlijk contact gecombineerd met het menselijk aspect.”

Hoe voelt u zich na de samenwerking?
“Ik heb een heel goed gevoel want ik kan dingen realiseren die voordien moeilijk waren. Het contact verliep optimaal. Mijn tip aan jullie is zo blijven voortdoen en het menselijk aspect blijven doorvoeren.”

Zou u Immolease aanraden aan anderen?
“Zéker, ik wil Immolease aanraden aan iedereen die wel de financiële mogelijkheden hebben, maar door een financieel verleden geen kansen meer krijgen. Het is niet omdat iemand in het verleden een probleem heeft gehad, dat deze geen kredietwaardig persoon meer is voor de maatschappij.”