Sindy

Sindy van Quality Logistiek least samen met haar man een huis met magazijn bij Immolease. Sindy kent de zaakvoerders al 25 jaar en vertelt hoe de samenwerking verloopt.

Hoe heeft u onze aanpak ervaren?
“Het traject is snel gegaan. Jullie zijn snel maar correct: door de snelle communicatie kan er op tijd geschakeld worden en verloopt alles vlot. We krijgen ook waar voor ons geld. Daarmee bedoel ik: als jullie iets beloven dan doen jullie het. “Ja” is “ja” en niet “ja, maar…”. We weten waar het op staat en jullie houden jullie woord dus de verwachtingen worden ingelost. U wordt niet teleurgesteld.”

Waarom heeft u voor Immolease gekozen?
“Ik ken de adviseurs Eric en Mike al 25 jaar. Ik was de eerste klant van My-Trucks, het bedrijf waar u bedrijfsvoertuigen kan leasen. We zijn meegegroeid in het systeem. Ik ben heel blij dat jullie Immolease hebben opgericht zodat wij de mogelijkheid hadden om ons huis en magazijn te leasen. Alles komt in 1 pakket terecht.
Jullie zorgen voor een totaalpakket en volgen alles van A tot Z op. Veel papieren rompslomp nemen jullie op zich en moeten wij ons niets van aantrekken.”

Kan u Immolease omschrijven in 3 woorden?
Doorzettingskracht: jullie spelen kort op de bal, het traject gaat vooruit. We voelen aan jullie doorzettingskracht dat jullie vertrouwen hebben in jullie eigen zaak en geloven in jullie medewerkers.
Openheid: jullie zijn vanaf het begin open en eerlijk over het volledige traject.
Betrouwbaarheid: we weten dat er een instapprijs is, maar dat is bij een bank hetzelfde. Er wordt niet rond de pot gedraaid, maar alles in duidelijk. Zowel My-Trucks als Immolease zijn betrouwbare bedrijven.

Zou u Immolease aanraden aan anderen?
Zeker wel, we hebben goede ervaringen met Immolease dus we raden jullie graag aan.