Tony

Onze klant Tony is één van de eerste klanten van Immolease. Hij least een appartement in Lier en vertelt waarom hij voor Immolease koos.

Hoe heeft u Immolease leren kennen?
“Ik ken de adviseur Eric via My-Trucks, de firma waarmee hij bedrijfsvoertuigen aanbiedt via leasing. Ik heb daar een bestelwagen kunnen leasen, wat mij bij een andere bank niet lukte omdat ik ooit een bedrijf in faling had. Toen ik hoorde van de oprichting van Immolease, heb ik niet getwijfeld.”

Meer

Sindy

Sindy van Quality Logistiek least samen met haar man een huis met magazijn bij Immolease. Sindy kent de zaakvoerders al 25 jaar en vertelt hoe de samenwerking verloopt.

Hoe heeft u onze aanpak ervaren?
“Het traject is snel gegaan. Jullie zijn snel maar correct: door de snelle communicatie kan er op tijd geschakeld worden en verloopt alles vlot. We krijgen ook waar voor ons geld. Daarmee bedoel ik: als jullie iets beloven dan doen jullie het. “Ja” is “ja” en niet “ja, maar…”. We weten waar het op staat en jullie houden jullie woord dus de verwachtingen worden ingelost. U wordt niet teleurgesteld.”

Meer